Pages

Sergey Lazarev basın toplantısı düzenledi

Rusya delegasyonu ve Sergey Lazarev, Eurovision öncesi bir basın toplantısı düzenledi.

Sergey Lazarev, Şarkı sözü yazarı Philipp Kirkorov, Rus Devlet Televizyonu ve Radyo Yayıncılığı Genel Müdürü, Üretici ve Özel Projeler İyileştirme Bölümü Müdürü, Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Başkanı, Avrupa İlişkileri Müdürlüğü Başkanı ve Ekaterina Orlova da basın toplantısında bulundu.

Philipp Kirkorov: "Sergey'nin sahne performansı hakkında ayrıntıları ortaya çıkarmayacağız. Görevimiz, bunun halka sürpriz olmasını sağlamak. Bu nedenle sahneyi yalnızca 16 Mayıs'ta göreceksiniz. Moskova'da da planlanana benzer bir sahne seti var ve provalar orada devam ediyor. Dima Bilan'ın yarışmaya ikinci katılımından farklı olarak, Sergey yalnız başına döndü. Ancak 2016'da gerçekleştirdiği başarının bir sonucu olarak bu yıl her şey tamamen farklı olacak. Şarkının ilk olarak demosunu duyduğumuzda şarkının inanılmaz bir mesaja, büyük ölçekli duygulara sahip olduğunu anladık. Orijinal ve alışılmamış bir şarkı her zaman kazanır."

Sergey Lazarev: "Şarkı sözleri zaten yazılmıştı, "Scream" dediğimizde, bu inanılmaz duygusal mesajı anladık. Ayrıca sahne performansı da bu duyguya sahip olacak, bunu görsellikle seyirciye tamamen iletmek istiyoruz. Sahne de klip kadar heyecanlı olacak. Görevimiz ülkenin gurur duymasını sağlamak ve insanların performansı izlemeye devam etmesi."

Ayrıca basın toplantısında Ekaterina Orlova, Sergey’in Euroclub’a kesinlikle katılacağını, Tel Aviv’e 4 Mayıs’ta gidilip provaların ve basın toplantılarının gerçekleştirileceğini ve Philipp Kirkorov ile Sergey Lazarev’in Madonna’yla aynı otelde kalacağını belirtti.






Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates