Pages

Eurovision'da sahne alacak isimler belli oldu

Bugün Tel Aviv Kongre Merkezi'nde Eurovision ile ilgili bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda hangi isimlerin sahne alacağı ile ilgili bilgiler verdi.

Netta ay sonunda yayınlanacak olan "Toy" şarkısının yeni versiyonu ile birinci Yarı Final'in açılışını yapacak. 1998 birincisi Dana International ve Netta hem birinci yarı finalde hem de finalde sahne alacak.

Büyük final akşamı Eurovision starları sahne alacak ve birbirlerinin şarkısını söyleyecek. Conchita Wurst "Heroes", Mans Zelmerlöw "Fuego",  Eleni Foureira "Dancing Lasha Tumbai", Verka Serduchka ise "Toy" şarkısını söyleyecek. Dört star şarkıları söyledikten sonra 1979 birincisi Gali Atari ile birlikte "Hallelujah" şarkısını söylecek.

Idan Raichel 24 sanatçı ve 26 finalist ile birlikte "Bo’ee" şarkısını söyleyecek. Sanatçı Kutiman ve ünlü oyuncu Gal Gadot Eurovision'da yer alacak. Shalva Band ikinci yarı finalde "Million Dreams” adlı şarkısını söyleyecek. Ayrıca dünyaca ünlü mentalist Lior Suchar 3 şovda yer alacak. Madonna ise büyük finalde sahne alacak.

İsrail'in jüri puanlarını 1978 birincisi Izhar Cohen sunacak. Yarın saat 18.00'de (TSİ) son kez Eurovision biletleri leaan sitesinden satışa çıkacak.

Toplantıda postcard görüntülerine yer verldi.





Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates