Pages

Madonna sahne almayacak mı?

Ünlü şarkıcı Madonna 64. Eurovision Şarkı Yarışması'nın finalinde sahne alacak mı?

Giro de Italia yarışmasını İsrail'e getiren İsrailli-Kanadalı milyarder Sylvan Adams, Madonna'nın Eurovision'da sahne alması için çalışmalara başlamış, iki şarkı için 1.5 milyon dolar teklif edilmişti fakat Madonna’nın sahne alıp almayacağı belirsiz.

Madonna’nın Eurovision’da sahne alması, yapım yetkilileri Ynet haber sitesine göre, yapımcıların çalışmaya hazırlandıkları şarkı listesini incelendiği ve şarkılardan birinin beklenen atmosfer için uygun olmadığı bulunduğu için Madonna’nın sahne alıp almaması durumu şu aşamada belirsiz. Yeni bir yedek şarkı henüz ortaya çıkmadı ve belirtilen şarkının da olup olmayacağı belli değil.
Eurovision haberleri yapan bazı kaynaklar, şarkının amaçlanan performansıyla ilgili endişelerini dile getirirken, bazıları ise sanatsal özgürlüğe saygı gösterilmesini ve seçimin Madonna'nın kendisine bırakılmasını istedi. Yayın şirketinin genel müdürü, Madonna’nın sanatsal ifadesine elbet müdahale etmeyecek ama yine de yapımcıların lehine bir yol izlenecek.

Geçtiğimiz gün bir televizyon programına konuk olan Sylvan Adams, Madonna'nın Eurovision'da sahne alması ile ilgili "Organizasyona biraz pırıltı eklemeyi denemek için Madonna'ya ulaştık." demişti.










Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates