Pages

Madonna Eurovision'da sahne alacak

Ünlü şarkıcı Madonna 64. Eurovision Şarkı Yarışması'nın finalinde sahne alacak.

Giro de Italia yarışmasını İsrail'e getiren İsrailli-Kanadalı milyarder Sylvan Adams, devlet kanalı KAN'ın teklifini kabul ederek Madonna'nın Eurovision'da sahne alması için kolları sıvadı. Madonna'nın sahne alması için gereken finansmanı sağlayacak olan Adams'ın ortağı Danny Ben Naim, “Önümüzdeki birkaç gün içinde Madonna'yı İsrail'deki Eurovision Şarkı Yarışması'na getirmek için bir anlaşma imzalayacağımızı umuyoruz” dedi.

Comtek Group'un CEO'su ve Silvan Adams'ın ve birçok projenin ortağı olan Danny Ben Naim şunları söyledi: "Sylvan Adams, İsrail için yaptığı kültür ve spor etkinlikleriyle devleti markalaştırmaya, yenilendirmeye ve güçlendirmeye devam ediyor. Madonna'nın menejerleriyle gün boyu görüşüyoruz ve önümüzdeki birkaç gün içinde İsrail'deki Eurovision Şarkı Yarışması'nda sahne almasını imzalayacağımızı umuyoruz."

Sylvan Adams, Madonna gibi bir sanatçının Eurovision Şarkı Yarışması'nda sahne almasının ve buna eşlik eden olayların tanıtımını ve medya kapsamını önemli ölçüde artıracağına, Madonna'nın İsrail'e yaptığı ziyarette milyonlarca insanın harika bir atmosfere maruz kalacağına inanıyor.

Madonna, 18 Mayıs’taki Eurovision finalinin Interval Act gösterisinde iki şarkı söyleyecek ve 1.5 milyon dolar alacak.


2016 yılında İsveç'in başkenti Stockholm'de düzenlenen yarışmada Justin Timberlake sahne almıştı.
















Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates