Pages

Eurovision'u sunacak isimler belli oldu

64. Eurovision Şarkı Yarışması'nı Bar Refaeli, Erez Tal, Assi Azar ve Lucy Ayoub sunacak.

2017'de yarışmayı üç erkek sunmuş 2018 yılında ise dört kadın sunmuştur. Bu yıl ise iki kadın iki erkek sunacak. Greenroom’da Assi Azar ve Lucy Ayoub'un Greenroom'da sunuculuk yapması bekleniyor. Hep birlikte onları tanımaya ne dersinz?

Bar Rafaeli


Bar Rafaeli uluslararası bir süpermodel ve Sports Illustrated Swimsuit’in kapağında ilk yer alan İsrailli modellerden biridir. 2012'de kendi model şovu Million Dollar Shooting Star'ı yaratmıştır. Bar; başarılı bir mankenlik kariyerinin yanı sıra, 2013’te X Factor de içinde olmak üzere birçok primetime TV şovuna ev sahipliği yapmıştır.


Erez Tal

Erez Tal, popüler reality show Big Brother'ın on sezonu da dahil olmak üzere, birçok yarışmanın sunuculuğunu yapmış, kendini bu konuda çok geliştirmiş ve yeni içerikler üretmiş 25 yıllık yayın deneyimine sahiptir. Erez, aynı zamanda TV ve şov dünyasının en başarılı oyun programı olan The Vault’u yaratmasıyla da tanınıyor. Erez, 2018'de KAN'ın Eurovision yorumcusu olmuştur.


Assi Azar

Assi Azar, Rising Star’ın sunucusu ve İsrail’in en iyi televizyon sunucularından ve senaristlerinden biridir. Assi, OUT Magazine dergisi tarafından Dünya’nın En Etkili 100 Eşcinsel İnsanları listesinde de yer almıştır.


Lucy Ayoub

Lucy Ayoub, İsrail'de giderek ismini daha çok duyuran bir TV sunucusudur ve YouTube’da yükselen en umut verici yeni yeteneklerden biridir.




Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates