Pages

2019 Eurovision'un sloganı belli oldu!


64. Eurovision Şarkı Yarışması'nın sloganı Dare To Dream (Hayal Kurmaya Cesaret Et) olduğu açıklandı!

Eurovision Şarkı Yarışması'nın ayrıntılarını tartışmak üzere Tel Aviv'e giden Jon Ola Sand’ın İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu ile yaptığı görüşme sonrasında, yarışmanın sloganı basın toplantısında tüm dünyaya duyuruldu.

Düzenlenen basın toplantısına Haberleşme Bakanı Ayub Kara, Eurovision Denetim Kurulu Başkanı Frank Friling, devlet kanalı müdürü Eldad Koblenz ve diğer üst yetkili kişiler katıldı.


Benjamin Netanyahu'dan açıklama!


Başbakan Benjamin Netanyahu: "Eminim ki bütün şarkılar mükemmel olacak, ama biz de hayal edeceğiz. Büyük bir kalbe ve yaratıcılığa sahip bir ülkemiz var. Netta da bizim adımıza bunu gösterdi ve olağanüstü dış ilişkiler kurarak Eurovision Şarkı Yarışması'na ev sahipliği yapmamızı sağladı. Yarışma çok dinamik bir şehirde gerçekleşecek. Dünya’ya İsrail’i gösterin.’’

Jon Ola Sand: "Bu sahnede olmak, Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanıp, yeterince cesur olmak, yeterince güvenmek, orada bir dünya seyircisi için ayakta durmak, rüyaya değecek bir şeydir. Netta'nın geçen sene Lizbon'da yaptığı bu. Bu sahneye bir rüya ile gitti. Bu rüya Eurovision Şarkı Yarışması'nı İsrail'e geri getirme hayaliydi. Ve o başarılı oldu. Ertesi yıl, Mayıs ayında, Tel Aviv'de, Eurovision Şarkı Yarışması'nın iyi değerlerini kutlamak için hepimiz bir araya geleceğiz ve burada yayın yapacağız."

Eldad Koblenz: "Biz burada zaten hayallerin gerçekleştiğini biliyoruz. Dünya Kupası'nda kanıtladığımız gibi, kaliteli bir dijital yayın yapmayı ve tüm İsrail vatandaşları için nasıl yenilikçi bir şey yapılabileceğini biliyoruz. Bu nedenle, tüm platformlarımızda ve İsrail'de ve dünyadaki milyonlarca kişiyi kapsayan kapsamlı bir Eurovision hakkında hayal etmeye cesaret edeceğiz. Eurovision Şarkı Yarışması, bir kurum için önemli olmaktan çok, İsrail ve imajı için önemlidir. Tüm taraflarla tam işbirliği içinde çalışmayı dört gözle bekliyoruz."



64.Eurovision Şarkı Yarışması'nın logosu ne zaman açıklanacağı henüz bilinmiyor.


Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates