Pages

Eilat Belediye Başkanı: "Eurovision'u düzenlemenin en doğru yolu"

Eilat'ın potansiyel ev sahibi adayları arasında yer aldığı açıklanmıştı. Eilat Belediye başkanı Meir Yitzhak-Halevy, Ynet röportajında önemli açıklamalar yaptı.

Eilat Belediye Başkanı Meir Yitzhak-Halevy, Eurovision'un Kudüs'te yapılması gerektiğini düşünüyor, ancak başkent ev sahipliği yapamazsa Eilat'ın ev sahipliği yapabileceğine ikna oldu.

"Her şeyden önce, Eurovision'un Kudüs'te gerçekleşeceğini düşünüyorum, Eurovision Şarkı Yarışması, iki kıta arasında, üç Arap ülkesi arasında bir şehirde gerçekleştirilebilir. Eilat, iki kıtanın ve dört ülkenin arasında uzanan kozmopolit bir şehirdir. Ve tabi ki, İsrail'in en harika eyaletindeki turist şehridir."

Meir Yitzhak-Halevy, uluslararası bir havalimanı ve birçok otelin bulunduğu şehrin, Eurovision için gerekli tüm altyapıyı ele almak için bir yıldan az zaman alabileceğini söyledi. Ve ekledi "Şüphesiz, Eilat şehri, İsrail devleti'nin uluslararası spor şehridir. Bu yıl, Eilat'ta gerçekleşen onbinlerce uluslararası etkinlik var. Bugün Eilat'ta düzenlenen konferans bir gerçektir ve tartışılmaz bir gerçektir."

"Bence en doğru konumda bulunan Eilat şehridir, dediğim gibi, iki kıta arasında, Afrika, Asya, üç ülke: Mısır, Suudi Arabistan, Ürdün. En büyük uluslararası şampiyonalara ev sahipliği yaptığımız için, Eurovision Şarkı Yarışması'nın devasa aşkını memnuniyetle karşılarız."

Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates