Pages

Ev sahibi şehir önümüzdeki aylarda belli olacak



EBU ve İsrail devlet kanalı İPBC Kan'ın ilk toplantısı gerçekleşti. Toplantının amacı, hükümetin ve yetkililerin kamuoyuna yaptığı aceleci kararla ortaya ve kargaşa yaratan olayları açıklığa kavuşturmaktı. EBU, İPBC Kan'ın 64. Eurovision Şarkı Yarışması ile ilgili tüm endişelerin ve zorlukların farkında olduğunu ve ev sahibi şehir için son kararın ve gelecek aylarda Cenevre'de belli olacağını açıkladı.

Yetkili makamlar, her yıl, Eurovision Şarkı Yarışması'na katılan herkesin güvenliği de dahil olmak üzere, önemli beklentilerin karşılanması için EBU ile bir anlaşma imzaladılar. Eurovision Şarkı Yarışması, 17 farklı ülkede gerçekleşti. İsrail dahil olmak üzere bazıları zorluklarla karşı karşıya kaldı.

EBU gelecek ay yeniden IPBC Kan ile görüşecek. 64. Eurovision Şarkı Yarışması'nin ev sahibi şehri, yeri ve tarihleri ​​ile ilgili kararlar zamanında alınacaktır.

Yarışmayı denetleyen EBU, 2019 yarışmasının siyasileştirilmesi konusunda giderek daha fazla endişe duyuyor. Haaretz haberine göre, Kültür ve Spor bakanı Miri Regev ve İletişim bakanı Ayoub Kara tarafından yapılan 'Eurovision Kudüs'te gerçekleşmelidir' açıklamalarını umursamadığını iddia etti.

İki bakan Eurovision'un yapımında yer almak istediklerini söylediler. Ayrıca İletişim Bakanı Ayoub Kara, Arap ülkelerini yarışmaya katılmaya davet edeceğini söyledi.

Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates