Pages

Mikheil Javakhishvili önemli açıklamalar yaptı

İriao grubu'nun temsil edeceği yılbaşı akşamı açıklanmıştı. Iriao grubunun üyelerinden Mikheil Javakhishvili Sputnik Gürcistan'a bir röportaj verdi. Eurovision ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

"Eurovision şarkısı Şarkı David Malazonia tarafından yaratıldı ve melodik, kolay ve anlaşılabilir olacak. Şarkının çeşitli versiyonlarını oluşturduk bir kaç gün önce hepsini dinledik. En iyileri üzerinde karar verdik. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyoruz. Bu yıl ulusal bir final olmayacak. Devlet kanalı ve grup, kısa bir süre içinde temsil edecek olan versiyonu belirleyecek."


Şarkı Gürcüce olacak

"Talibimiz ve devlet kanalı'nın isteği gürcüce bir şarkı yapmaktı. Fakat belki de herkesin anlamını anlamasına yardımcı olacak bir cümle İngilizce olacak. Doğal olarak, çoğu durumda müzik, dil gerektirmiyor. Eurovision gibi dinleyicilerden oluşan geniş bir kitlenin uluslararası bir dilde hitap edilmeyle layık."

Postcard çekimleri Şubat ayında gerçekleşecek

"En azından şu an için programımız şarkının son versiyonunu çabucak seçip düzenlemeye çalışmak ve ardından devlet kanalı gerekli aşamalardan geçmeye başlayacak çünkü Şubat ayında postcard çekmek için Portekiz'e gitmeliyiz. Önceki yıllarda organizatörler katılımcı ülkelere televizyon ekibi gönderiyorlardı ve bu yıl tüm katılımcıların postcardlarını çekeceği Portekiz'e gitmeleri için finansman sağlanmasına karar verildi. Avrupa'nın İriao'yu dört gözle beklediğini söylemek istiyorum"

IRIAO kimdir? haberimize buradan ulaşabilirsiniz

Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates