Pages

BBC, BMG ile işbirliği yapacak

Birleşik Krallık'ın 65. Eurovision Şarkı Yarışması için katılımı onaylandı. 

Birleşik Krallık'ı temsil edecek olan şarkı ve sanatçıyı seçmek BBC Studios ile müzik şirketi BMG arasında yepyeni bir işbirliği olduğu duyuruldu. BBC Studios, BMG’ye 2020 için birçok fikir önerisinde bulundu. Eurovision’a yabancı olmayan BMG’nin ise Måns Zelmerlöw ve Netta’nın zaferinde imzası var.

BBC Eğlence Komisyonu Üyesi Kate Phillips, “Doğru şarkıyı bulma konusundaki taahhüdümüz hiç bu kadar yüksek olmamıştı ve dünya standartlarında şarkı sözü yazarlarına erişimi olan BMG ile olan bu işbirliği, gerçekten heyecan verici bir beklenti. 2020 için mümkün olan en iyi şarkıyı ve sanatçıyı bulabiliriz.’’ BBC Studios'un Yaratıcı Direktörü Mel Balac şunları ekledi: ‘’Eurovision Şarkı Yarışması büyük bir küresel etkinlik ve BMG ile işbirliğimizin Eurovision'da İngiltere için önemli bir dönüm noktası olması heyecan verici. Bunun heyecanlı bir başlangıç olmasını umuyoruz.’’

BMG adına Repertoire & Marketing İngiltere Başkanı Alistair Norbury ise şunları söyledi: "Eurovision, dünyadaki müzik için en büyük televizyon vitrini ve İngiltere'nin Rotterdam 2020'deki şarkısını seçmeye yardımcı olmak için tercih edilmesi büyük bir onur. Eurovision, yayıncılık ve şirket olarak gücümüzü tam entegre kullanabileceğimiz bir platform. Yapabileceğimizin en iyisini yapmak amacıyla BBC ile çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyoruz."




Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates