Pages

'Eurovision' filmi geliyor!

Eurovision'un filmi için hazırlıklar devam ediyor! Peki Eurovision'un filmi nasıl olacak? İşte ayrıntılar!

Will Ferrell, Eurovision'u 1999 yılından beri hayranlıkla izlediği Eurovision'un komedi filminin çekimlerine devam ediyor. Filmin senaryosunu Satırday Night Live'ın eski senaristi Andrew Steele ile birlikte yazdı. Filmin yapımcılığını David Dobkin üstleniyor. Ferrell, 2014 ve 2018 yıllarında Eurovision'u yerinde izleme fırsatı buldu.

Dikkat çeken oyuncu kadrosu 

Filmin konusu ve oyuncuları gizli tutulmaya çalışılsa da Wll Ferrell ve Rachel McAdams, iki yetenekli İzlandalı müzisyenler olan Lars Erickssong ve Sigrit Ericksdottir'i oynayacaklar. Bu iki başrol, dünyanın en büyük müzik yarışması Eurovision Şarkı Yarışması’nda ömür boyu ülkelerini temsil etme fırsatı bulurlar. Pierce Brosnan ise Ferrell’in babası rolünü oynayacak. Demi Lovato İzlanda'nın en iyi şarkıcılarından Katiana'yı canlandıracak. Sevilen oyuncu Dan Stevens ise Rusya temsilcisi Alexander Lemtov'u canlandıracak.

Dünyaca ünlü yıldızlar dışında İzlandalı oyuncular arasında Ólafur Darri Ólafsson, Bjorn Hlynur Haraldsson, Nína Dögg Filippusdóttir ve Jóhannes Haukur Jóhannesson yer alacak.

İzlanda medyasına göre ise film, milyonlarca Eurovision Şarkı Yarışması izleyicisinin önünde kendini bulabilen, küçük bir İzlanda köyünde hayalleri olan, yetenekli genç kız Birgitta’nın hikayesini anlatacak.

Filmde İzlanda ve Rusya dışında ülkeler yer alacak mı bilinmiyor. Konu ile ilgili hiçbir açıklama yapılmadı.

Çekimler devam ediyor

Film üç ülkede çekiliyor. İzlanda (Húsavík), Birleşik Krallık (Londra) ve İsrail (Tel Aviv). Film çekimlerinin çoğu bu yıl Tel Aviv'de gerçekleşti. Demi Lovato ise çekimler için Londra'da bulunuyor.

Ne zaman yayınlanacak?

Özellikle Eurovision severler tarafından heyecanla beklenen filmin ne zaman yayınlanacağı belli değil.

Netflix, 2019 ve 2020 Eurovision'un yayın haklarını satın aldı. 2021 yılında ise Amerikan Şarkı Yarışması düzenlenecek.



Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates