Pages

Temsilciler ülkelerine nasıl bir derece getirdi?

2019 Eurovision'u geride bıraktık! Peki bu yılki Eurovision temsilcileri ülkelerine nasıl bir derece getirdi?

Duncan Laurence 498 puanla 44 yıl sonra ülkesine yeni bir zafer getirirken ikinci olan Mahmoood, 2011 yılından sonra ülkesine ikincilik getirdi. Sergey Lazarev yeniden üçüncü olurken Luca Hänni İsviçre'ye 2005 yılından sonraki en iyi dereceyi getirdi. İsveç 2017 yılından sonra yeniden beşinci oldu. Norveç halk oylamasında birinci olurken totalde altıncı oldu ve 2013 yılından sonraki en iyi dereceyi elde etti. Tamara Todevska jüri oylamasında birinci olurken totalde yedinci oldu ve Kuzey Makedonya'ya en iyi dereceyi getirdi. Chingiz 302 puanla 2013 yılından sonraki en iyi dereceyi elde etti. Avustralya 2017 yılından sonra yeniden dokuzuncu oldu. İzlanda 2009 yılından sonra en iyi derecesini elde edip onuncu oldu.


Çek Cumhuriyeti tarihinde ilk kez on birinci olurken, Danimarka 1992 yılından sonra yeniden on ikinci oldu. Tamta Kıbrıs Rum Kesimi’ne ilk kez on üçüncülük getirdi. Malta temsilcisi Michela ülkesini 2016 yılından sonra ilk kez finale taşıdı ve on dördüncü oldu. Slovenya 105 puanla on beşinci olmasına rağmen tarihinde ilk kez bu kadar yüksek bir puan topladı. Fransa 1966 yılından sonra yeniden on altıncı oldu. Arnavutluk 90 puanla tarihinde dördüncü kez on yedinci oldu. Nevena Božović 2016 yılından sonra ülkesine yeniden on sekizincilik getirdi. Serhat on dokuzuncu olarak San Marino'ya tarihindeki en iyi dereceyi ve rekor puanı getirdi. Estonya 2013 yılından sonra yeniden yirminci sırada yer aldı.

Résultat de recherche d'images pour "Katerineduska eurovision rehearsal"

Katerine Duska Yunanistan'a ilk kez yirmi birincilik getirirken, İspanya 2016 yılından sonra tekrar yirmi ikinci oldu. Ev sahibi İsrail ise 2017 yılından sonra tekrar yirmi üçüncü oldu. Beyaz Rusya tarihinde ilk kez yirmi dördüncü oldu. Almanya halk oylamasından sıfır puan alırken 2017 yılından sonra yeniden yirmi beşinci oldu. Birleşik Krallık ise 2010 yılından sonra ilk kez sonuncu oldu.

Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates