Pages

Hatari önemli açıklamalar yaptı

Bu yıl İzlanda'yı "Hatrið Mun Sigra" isimli şarkısı ile temsil edecek olan Hatari, İsrail televizyonu ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Hatari, Israil televizyonu ile bir röportaj gerçekleştirdi ve Eurovision'un siyasi bir olay olduğunu iddia etti. Grup üyleri, kesin sözleriyle şöyle dediler: "Eurovision 2019 siyasi bir mesele değilse, Likud partisi bir pop grubu ve Netanyahu lider bir şarkıcıdır."

Daha önce sesini İsrail Başbakanı Netanyahu'ya duyuran Hatari, bir kez daha meydan okudu. "Netanyahu'ya ve çalışanlarına yinelemek istiyoruz; İzlanda’nın "Pantolon Kavrama Güreşi" mücadelesine yanıtınızı hala bekliyoruz. Geleneksel pantolon tutuşunda güreş, çok fazla deri kayışı olduğundan dolayı rakibinizi iyi tutabiliyorsunuz."

Hatari, İzlanda'da yapılan boykot çağrıları ile ilgili konuştu. "İzlanda'da Eurovision'u boykot etmek için çok fazla baskı vardı. İsrail’de gerçekleşen yarışmayı eleştirdik ve İzlanda’nın bizim için oy vermesi, eleştirel bir tartışmayı sürdürmek için gündemimize katılıyor demektir."

Hatari, Filistin bayrağını Tel Aviv'e götürecek mi? "Şimdilik Filistin bayrağını götürüp götürmeyeceğimizi bilmiyoruz. Fakat Tel Aviv’de sahneye çıkacak tüm şarkıların aslında birçok insanın duyarlılığına zarar vereceği açık."
 

Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates