Pages

Delegasyon başkanları bir araya geldi

Bugün, 2019 Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edilen 41 ülkeden Delegasyon Başkanları, 14, 16 ve 18 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan etkinlik hakkında bilmeleri gereken her şeyi öğrenmek için Tel Aviv'de toplandı.

Yıllık Heyet Başkanları toplantısı sırasında, katılan tüm ülkelerin temsilcileri üç gösteri, mekan, sahne tasarımı, ışık ve ses hakkında ayrıntılı bilgi alır. Ayrıca organizasyon ulaşım, konaklama ve Eurovision Village hakkındaki ayrıntılar gibi konuları kapsayan daha birçok bilgi edinecekler.


Netta gitar eşliğinde şarkısını söyledi.


Ayrıca toplantıda, Eurovision Şarkı Yarışması Referans Grubu'ndaki üç pozisyon seçim için hazır bulundu. Referans Grubu, EBU’nun tüm Katılımcı Yayıncılar adına yarışmanın yürütme organıdır. RAI'den İtalyan temsilci Nicola Caligiore ve Sloven yayıncı RTVSLO'dan Aleksander Radić yeniden seçildi, İsviçre Delegasyon Başkanı Reto Peritz de oy kullandı. AVROTROS'tan Hollandalı Emilie Sickinghe iki dönem görev yaptıktan sonra Referans Grubundan ayrılacak. Yeni oluşturulan Referans Grubu, 2020 yarışmasının Baş Yapımcısının katılacağı Tel Aviv'deki yarışmanın ardından çalışmaya başlayacak.

Yapılan kura çekiminde İsrail'in final'de 14. sırada sahne alacağı açıklandı.




Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates