Pages

San Marino'yu Serhat temsil edecek

64. Eurovision Şarkı Yarışması’nda San Marino'yu Serhat temsil edecek.

Bugün öğle saatlerinde gerçekleşen basın toplantısında Tel Aviv'de San Marino'yu yeniden Serhat'ın temsil edeceği açıklandı. Serhat'ın yeniden temsil edeceği açıklandıktan sonra dünya gündeminde 18. sıradan Trend Topic oldu.

Iki yıl aradan sonra San Marino adına ikinci kez Eurovision’da yarışacak olan Serhat, duygularını "Hem San Marino hem Türkiye adına yarışacağım, Türk olarak gurur duyuyorum’’ diyerek açıkladı.

Serhat: "Nisan 2019'da piyasaya sürülecek olan albümüm üzerinde çalışıyordum. San Marino her zaman kalbimde, dostluğumuz sonsuza kadar sürüyor ve ESC 2016 muhtemelen kariyerimin en güzel anılarından biriydi. Sıkı takvime rağmen karar vermem uzun sürmedi. San Marino'yu ikinci kez temsil etmekten gurur duyuyorum."

Serhat Hacıpaşalıoğlu kimdir?

1964 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Serhat Hacıpaşalıoğlu Üsküdar İcadiye’de İlköğretimi, Beyoğlu İstanbul Özel Alman Lisesi’nde Lise’yi ardından İstanbul Üniversitesi Dış Hekimliği Fakültesi’ni tamamlamıştır.

1994 senesinde End Productions isimli şirket ile yapımcı olarak meslek hayatına atılmış TRT’de bir dönem Riziko isimli programın yapımcılığını ve sunuculuğunu gerçekleştirmiştir.

1997 senesinde ise Rüya Ben Bir Daha isimli single ile müzik dünyasına adım atan Serhat 2016 yılında İsveç’te yapılan Eurovision'a San Marino adına katılmış fakat finale yükselememiştir.

Serhat Hacipaşalıoğlu aslen hem anne hemde baba tarafından Trabzon’ludur.




Serhat "I Didn't Know" isimli şarkısıyla 2016 yılında San Marino'yu temsil etmiş 68 puan toplayarak 12. olmuş fakat finale kalamamıştı.

Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates