Pages

Avusturya'yı PÆNDA temsil edecek

64. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Avusturya'yı PÆNDA temsil edecek.

Tel Aviv'de Avusturya'yı "Limits" isimli şarkısıyla PÆNDA teşmil edecek. "Limits" adlı şarkı elektronik ve modern tarzda olacak. Fakat şarkının geç açıklanması bekleniyor. Şarkı, 2017 İnterval Act’te sahne alan ünlü Ukraynalı grup Onuka'nın oldukça ilginç tarzına benzetiliyor.

Paenda: "Geçtiğimiz birkaç yıl içinde ÖRF'deki Eurovision Şarkı Yarışması'nı izlerken fırsat sunulduysa, bunun bir parçası olmak ve Avusturya için rekabet etmek istediğimi biliyordum. Müziğin evrensel bir dil olduğu, sınırlar dağıldığı, sevginin renkli, çeşitli olduğu ve hiçbir çekmecede sınıflandırılamadığı gösterilmiştir. Yarışma, bir süre farklı kültürleri ve dinleri birleştirmeyi başaran bir köprü kurucusu. Şimdi Avusturya için şarkı söylememe olanak sağlandı ve çok heyecanlıyım. Dünyaya bu mesajların verildiği bir yarışmanın parçası olmak benim için çok şey ifade ediyor."

Paenda kimdir?

PÆNDA 14 yaşındayken kendi yazdığı ilk şarkılarını müzikal olarak uygulamak için gitar ve piyano çalmayı öğrendi. Müziğin onun için sadece tutkulu bir hobi olmadığı ortaya çıktığında ise konservatuarda caz okumak için Viyana'ya taşındı. 2015 yılında PÆNDA projesini başlatana kadar çeşitli müzik projeleri takip etti. Evolution II isimli albumu 26 Nisan'da yayinlanacak.





Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates