Pages

Yianna Terzi Eurovision ile ilgili konuştu

Eurovision öncesi sezonunda en çok beğenilen şarkılardan biri olmasına rağmen, Yunanistan'ın temsilci şarkısı "Oniro Mou", Lizbon'daki Eurovision Şarkı Yarışması Büyük Finali'ne hak kazanamadı.

Yianna Terzi, Eleonora Meleti'nin sunduğu "Gece Sonrası" programında Eurovision performansını hatırlattı: "Yunan heyeti, Eurovision performansıyla ilgili tam destekle Lizbon'a gitmedi, fakat bunu bırakalım, halkın ve basının ne kadarının bizi desteklediğine odaklanın. Bizim şarkımız Yunanlıların duygularını etkiledi ve bu duyguyu bozmak istemiyorum.’’

Yarışmaya katılım hakkında soru sorulan şarkıcı, beklenmedik bir şekilde her şeyin ortaya çıktığını ortaya koydu: "Katılımım için hiçbir planım yoktu, İngilizce'de bazı şarkılar besteledik ve şarkıları Eurovision için bir şarkıcıya verdik. Daha sonra Lizbon’a Yunanca bir şarkı gönderme fikrimiz oldu ve fırsatı kaçırmamaya karar verdik, ve şarkıyı 40 dakika içinde oluşturduk. Demoyu gönderdik ve şarkı için umut besledik. Şarkı yayınlandıktan bırakıldıktan sadece iki gün sonra, şarkı çeşitli platformların başındaydı.’’ dedi.

Yianna Terzi, önümüzdeki birkaç yıl içinde Eurovision Şarkı Yarışması'na geri dönme arzusunu "bir şarkıcı veya söz yazarı" olarak ifade etti.


Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates