Pages

Eurovision kampının ayrıntıları belli oldu

Geçtiğimiz gün İsrailli organizatörlerin, konaklama eksikliği nedeniyle teknelerin ayarlanması dışında Eurovision kampı kurmayı düşündüğünü açıklamıştık. Konu ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

İsrail Turizm Bakanlığı ve Tel Aviv Belediyesi, Tel Aviv'in en büyük parkı olan HaYarkon Parkı'nda turistler için Eurovision kampı kurmayı düşünüyor.

Bu aşamada kişisel ve çift çadır, aile çadırı, lüks çadır ve karavan gibi seçenekler için daha karar verilmedi. Ayrıca bu kamp alanının bina, düş ve tuvaletler, çamaşır yıkama alanı, depolama alanı ve bilgi istasyonu da dahil olmak üzere gerekli tüm altyapıya sahip olması sağlanacak.

Tel Aviv Belediyesi, Eurovision’daki konaklama imkanlarına ek olanak sağlamak için Herzliya ve Netanya gibi komşu şehirlerle çoktan plan yapmış ve aynı zamanda Kibbutzim, Moshavim gibi birçok çeşitli topluluklardaki konuk odalarını entegre etme olasılığını incelemek için Tel Aviv'e yakın bölgesel konseylerle de görüşmüştür.


Hayarkon Parkı

Parkın planlanması 1969 yılında başladı ve 1973'te halka açıldı. 3,5 km kare büyüklüğünde olan Park, Madonna, Rıhanna, Metallica gibi dünyaca ünlü yıldızlara ait yüzlerce konsere ev sahipliği yapmıştır. 2017 yılında Britney Spears'in konserine 60 bin, Michael Jackson’ın 1993 yılında vermiş olduğu konsere 100.000 kişi katılmıştır. Hayarkon Parkı'nın bugünr kadarki toplam ziyaretçi sayısı 16 milyondur.





Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates