Pages

Sayfamız 7 yaşında!

19 Mayıs 2011 tarihinden beri Twitter'da aktif olan "Eurovision Türkiye" sayfasıyız.

Sayfayı ılk açtığımızda amacımız sadece Twitter'dan ünlü isimlere "Eurovision'a kim gitsin?" diye sormaktı. Bir çok ünlüden cevap almıştık aslında amacımıza ulaşmıştık. Türkiye ve "Eurovision 2012" ile küçük küçük bilgiler paylaşmaya başladık, takipçilerimizin ve ilgilinin yavaş yavaş artığını fark ettik ve paylaşımlara 2018 yılına kadar devam ettik. Sizlerin desteği sayesinde Türkiye'nin en büyük Eurovision sayfalarından biri olduk.

2011'den bu yana bir çok temsilciler, temsilcilerimiz hatta Eurovision sunucuları ile röportajlar gerçekleştirdik. 2012 yılında 3 bin kişi'nin katıldığı "Eurovision'a kim gitsin?" adli anketimiz TRT'nin Eurovision toplantısında tartışıldı. Duzenledigimiz bir çok hastagimiz Türkiye ve dunya gündeminde yer aldı. 21 şovu sizlere Twitter'dan canlı canlı aktardık. Basında bir çok haber sitelerinde yer aldık, 2014 yılında kurduğumuz Instagram sayfamız Türkiye'nin en büyük "Eurovision Türkiye" sayfası oldu. Şimdilik Eurovision'a katılmasak 2012 yılındaki heyecanı hep beraber yaşadık! Eurovision'a katılmadığımız halde Mayıs aylarında tweetlerimiz 3- 4 milyon defa görüntülendi. 2017 yılında sitemiz yayın hayatına başladı. Sizlerin sayesinde büyümeye devam ediyoruz!

Ve bugün yedi yaşındayız. Sizlerin desteği ve ilgisi sayesinde altı yılı daha geride bıraktık. Eurovision yolculuğunda bizimle olduğunuz için teşekkür ediyoruz.

Basinda biz buradan ulasabilirsiniz
Eurovision'a kim gitsin? buradan ulasabilirsiniz

Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates