Pages

Zibbz sorularımızı cevapladı!

63. Eurovision Şarkı Yarışması'nın röportajlar sezonunu İsviçre temsilcisi Zibbz ile birlikte açıyoruz! Zibbz ülkesini "Stones" ile temsil edecek! Merak edilenleri sorduk cevapladılar. 

-  Mehaba! Öncelikle bize biraz kendinizden bahseder misiniz?
Biz kız ve erkek iki İsviçreli kardeşiz, Evimiz Zürih ve Los Angeles'de bulunuyor, ikinci bir planımız olmadan müzik için yaşıyoruz.

Yeteneklerinizi nasıl keşfettiniz ya da başka biri tarafından mı keşfedildiniz?
İkinci planımız olmadan müzik için yaşamaktayız. Rock'n Roll'i dinleyerek büyüdük. Blues, Rock ve Soul hep bizim için büyük bir ilham kaynağı oldu. (Rolling Stones, Aretha Franklin, Janis Joplin, Led Zepplin). Ailelerimiz bir Rock'n Roll grubunda tanıştı ve ikisi de hala müzik çalıyor. Profesyonel müzisyen olmak istediğimizi biliyorduk ve genç yaşta çalıştık ve çalıştık. Zaman zaman kaotik ve zor olabilir, ancak yeni şarkı için çalışmak ve yayınlamak için her zaman buna değer.

- Grup kurma fikri nereden geldi?
Çocukken Eurovision’u ailemizle beraber izlerdik. Hayallerimizde günün birinde Eurovision’da sahne almak vardı fakat bizim müzik tarzımızın herhangi bir şansı olduğunu düşünmedik. Bu fikir yakın zamanlarda daha farklı tarzların ve performansların Eurovision sahnesinde yer almasıyla değişti.

- Bize biraz "Stones" isimli şarkınızdan bahseder msiniz?
"Stones" şarkısını Kanadalı şarkı sözü yazarı Laurell Barker'la birlikte yazdık.

Mesaj bizi derinden harekete geçiren bir şeydir ve maalesef bugünün dünyasında bir sorun olmaya devam etmektedir. Dahil etme, eşitlik, çeşitlilik ve hoşgörü ile ilgilidir. Sindirme ve nefrete karşı durmak için bir çağrıdır.

- Eurovision'daki performansınız ulusal finaldeki gibi mi olacak yoksa değişiklikler olacak mı?
İsviçre ulusal finali için harika bir gösteri hazırladık ve yüzde 120 vereceğimizi ve her dakikanın tadını çıkaracağımızı biliyoruz tüm yapabileceğimiz bu, gerisi seyirciye kalmış!

- Eurovision tarihinde favori şarkılarınız var mı?
Elbette ABBA en efsanevi performans, ama favorilerimiz The Common Linnets.

- Eurovision'a nasıl hazırlanıyorsunuz?
Burada Los Angeles'ta hazırlıklar yapıyoruz ancak birkaç hafta içinde İsviçre'ye döneceğiz ve Nisan ayında Avrupa ön gösterilerine katılıyoruz! (Eurovision partileri) Sosyal medya uzerinden temaslarımız olan inanılmaz topluluk ile tanışmak için sabırsızlanıyoruz!

- Son olarak takipçilerimize bir mesajınız var mı?
Desteğiniz bize dünya demektir! Mesajı ve müziği yaymamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Lizbon'da görüşmek dileğiyle !! ;)


Zibbz'in sosyal medya hesaplarına ana sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates