Pages

"Eurovision Kudüs'te düzenlenmeli"

Bu yıl bahislerde birinci sırada yer alan ve bütün anketlerde birinci olan Netta "Toy" ile İsrail'i temsil edecek. Genç şarkıcı Fransızca yayın yapan "I24 News" haber kanalına konuk oldu ve Eurovision ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Favori olması ile ilgili yaptığı açıklamalar:

"Cok şanslıyım, İsrail delegasyonu olağanüstü ve bunu başarmak ve ülkemizi onurlandırmak için çalışma hedefine odaklanmama yardımcı oluyor. Bu yıl bir mucize olacak hissi var."

Muhabir: "Afrika'da çocuklar şarkınızla dans ediyor, İsrail Dışişleri Bakanlığı Arapça yayın yapan Facebook sayfasında şarkınızı yayınladı 3 milyon kişi tarafından izlendi. Fas, Irak, Cezayir'den yorumlar geldi, bazıları İsrail'e küfür etti ama çoğu sizi destekliyor, tebrik ediyor Afrika, Arap ve müslüman ülkelerinde sizi destekleyen insanlara ne söylemek istersiniz?" 

“Bu sevgi, hoşgörü ve kişisel gurur mesajının bu kadar çok kişiye ulaştığını görmek ne güzel!”

Muhabir: İsrail için muhteşem şarkıyla katılsa bile kazanamaz çünkü dünya İsrail'den nefret ediyor diyen insanlar için ne söylemek istersiniz?"

"Herkes kendi fikrine sahip, şarkımla gurur duyuyorum, ülkem İsrail'den, dilim olan İbranice'den gurur duyuyorum, İbranice konuşmamdan utanmıyorum, şarkıya İbranice kelimeler ekledik."

Muhabir: Eurovision'u kazanırsanız Eurovision Kudüs'te mi düzenlenmeli yoksa Tel Aviv'de mi?

"Kudüs"

Muhabir: Neden?

Çünkü bizim başkentimiz şehirde iyi bir yer bulacağız merak etmeyin, çözüm bulmakta çok iyiyiz.

Eurovision sahnesi ile ilgili sürprizler olacağını söyledi.



5 yorum :

  1. Bunların evrensel hoşgörü dedikleri kendi fikirlerinin desteklenmesi eleştirilmesi değil.Türkiye'den de destekleyenleri olduğunu bilmek ülkece ne kadar prensipsiz bir konuma geldiğimizi gösterir.

    YanıtlaSil
  2. kudüs israil'in başkenti değildir! gözümden bir topar leken ile düştün netta. inşallah canlı performansın rezil olur da birinci filan olamazsın. senin şarkına bayılan binlerce arap varken, çıkıp da her hukuka aykırı ve soykırım kanına bulaşmış ellerinle nasıl kudüs'ü başkentimiz diye işaret edersin? barış şehri kudüste düzenlensin desen neyse. allah ıslah etsin berbat zihnini.

    YanıtlaSil
  3. Kudüs İsrail'in başkenti zaten. Kabul edin ya da etmeyin. Zaten 1998de de orda düzenlendi

    YanıtlaSil
  4. Inşallah kazanamayacaksın.

    YanıtlaSil

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates