Pages

Kıbrıs Rum Kesimi'ni Eleni Foureira temsil edecek!

Eleni Foureira ile ilgili görsel sonucu
63. Eurovision Şarkı Yarışmasında Kıbrıs Rum Kesimi'ni Eleni Foureira temsil edecek!

Devlet kanalı bugün Lizbon'da Eleni Foureira'nın temsil edeceğini açıkladı. Alex Papaconstantinou tarafından bestelenen "Fuego" adlı şarkıyı seslendirecek. Şarkı'nın ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.


Eleni Foureira kimdir?

Eleni Foureira 30 yaşında Arnavutluk doğumludur. Üç kardeşi olan Eleni ailesi ile birlikte yaşanan iç savaş yüzünden Arnavutluğu terk ederek Yunanistan'a taşındı. Genç yaşta müziğe ilgisi nedeniyle gitar kürsü aldı ve daha sonra 3 yıl tiyatro yaptı. Müzik kariyerine 2007 yılında Mystique kız grubuyla başladı. 2009 yılında grup dağılınca Eleni solo kariyerine başladı.2010 yılında "Universal Music" Yunanistan ile anlaşarak ilk albümünü çıkardı elde ettiği başarıyla Yunanistan'da platin sertifikası aldı. İkinci, üçüncü albüm derken başarıdan başarıyla imza attı.

2010 yılında katıldığı Yunanistan ulusal finalinde ikinci oldu. 2013 yılında bir etkinlikte Ruslana ile birlikte "Wild Dances" şarkısını söyledi. 2016 ve 2017 yılarında Yunanistan'ı temsil etmek istedi fakat devlet kanalı tarafından reddedildi.





Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates