Pages

Yulia iki şarkı hazırladı

Yuliya Samoylova ile ilgili görsel sonucu
Devlet kanalından henüz resmi bir açıklama gelmese de Yulia Samoylova Rusya'yı Eurovision'da temsil edeceğini açıkladı menajeri ise bu haberi doğruladı.

Yulia Samoylova sahne yönetmeni Alexey K. Golubev ile bir araya geldi. Alexey K. Golubev daha önce Polina Gagarina'nın Eurovision sahnesi ve klibi için çalışmıştı.

Yulia Samoylova sosyal medya hesaplarından Eurovision'a katılacağını duyurdu.


İki şarkı hazırlandı

Yulia "Geçen yıl Eurovision'a katılamadıktan sonra, bu sene katılmamın garantisi var, ancak şarkının kurallara göre değiştirilmesi gerekiyor, "Flame Is Burning" 2017 Eurovision için yayınlanmıştı."

"Kocam Alexey Taran ile birlikte yazdığımız iki şarkıyı devlet kanalı Channel One'a sunduk." açıklamasını yaptı. İki şarkı dışında başka bir şarkı'nın seçildiği söylendi.

Yulia Sözlerine devam etti: "Hangi şarkıyı seçerlerse seçsinler ben Rusça, İngilizce veya Portekizce şarkı söylemeye hazırım. geçen sene ki sahne performansımın aynısını düzenlemelerini isteyeceğim", "Şarkı için uygun bir kıyafet seçeceğiz." dedi.


Yulia yeni yıl röportajında Portekiz ile ilgili açıklamalar yapmıştı.

Yulia: "Portekiz'e hiç gitmedim ve hayatımda okyanus görmedim. Ben orada yüzmeyi hayal ediyorum."

Ne olmuştu?

2017 yılında "Flame Is Burning" adlı şarkıyla temsil etmesi üzere görevlendirilen Samoylova, Rusya'nın 2014'te ilhak ettiği Ukrayna toprağı Kırım'a 2015 yılında yaptığı yasa dışı ziyaret nedeniyle Ukrayna yetkilileri tarafından ülkeye girişi üç yıl süreyle yasaklandığı için yarışmadan çekilmiştir.

Ukrayna ne yapacak?

Yulia'nın katılımı devlet kanalı tarafından resmi olarak onaylanırsa Ukrayna EBU kurallarına göre Rusya'nın canlı performansını yayınlamak zorunda. Ukrayna Rusya'nın performansını yayınlamayacağı veya yarışmadan çekilebileceği şimdiden Eurovision fanları arasında konuşulmaya başlandı.

Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates