Pages

Madame Monsieur Fransa'yı temsil edecek!

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi
63. Eurovision Şarkı Yarışmasında Fransa'yı "Mercy" ile Madame Monsieur temsil edecek!


Madame Monsieur kimdir?

2008 yılında tanışan Émilie Satt ve Jean-Karl birlikte Émilie Satt'ın single çalışması için üç şarkı yazarlar. 2013 yılında Madame Monsieur kurulur. İkili 2013 yılında "Malibu" single çalışmasını çıkarır, 2015 yılında rapçı Youssoupha için "Smile" şarkısını yazarlar ve şarkı büyük ilgi görerek 50 bin satış rakamına ulaşır. 2016'nin Şubat ayında "Tandem" isimli single çalışmasını çıkarırlar. İlk albümlerinin bu yıl çıkması bekleniyor.

"Mercy" şarkısı ne anlatıyor?

2017 Mart ayında Libya açıklarında iki göçmen gemisi batmış 100'den fazla kişi'nin olduğunu söyleniyordu. Kurtarma botunda "Mercy" adında bir kız çocuğu dünyaya gelmişti ve Mercy ismi verilmişti. Sarkı da botta doğan "Mercy" bebekten bahsediliyor.

Madame Monsieur bir röportajında; "Mercy, bir teknede doğan küçük bir kız, annesi ülkesinin şiddetinden kaçıyordu. daha sonra bebeğini gemide doğuruyor. Bu bebek Mercy, Şarkıyı yazdığımızda Eurovision için düşünmedik. Ancak, bu unvanı mümkün olduğu kadar çok Avrupa ülkesinde taşımanın muhteşem bir davranış olacağını düşündük." dedi.


Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates