Pages

İrlanda'yı Ryan O'Shaughnessy temsil edecek!

63. Eurovision Şarkı Yarışmasında İrlanda'yı Ryan O'Shaughnessy "Together" isimli şarkısıyla temsil edecek!

Devlet kanalı RTÉ öğle saatlerinde Ryan O'Shaughnessy'in ülkeyi temsil edeceğini açıkladı. Yapılan şarkı başvurusu sonucu 300 tane şarkı gönderildi. "Together" şarkısı müzik endüstrisi uzmanlarından oluşan bir panel tarafından seçildi.

Ballad bir şarkı olan "Together", The Nucleus ekibinde yer alan Hamlet Sweeney tarafından yazılıp bestelendi. Şarkı'nın önümüzdeki haftalarda yayınlanması bekleniyor.

Ryan, "Together'in üç yazarından biri olarak, İrlanda'yı Eurovision 2018'de temsil etmekten ve bu konuda mutluluk duyduğumu belirtmek isterim ki ülkem için icra edilmesi istenirse mutlaka onur duyarım. İrlanda, Rock and Roll Kids'lerden beri görmediğimiz bir şarkı ve Eurovision performansı getirerek gurur duyuyor, bu sahnede olmak ve milyonlarca insan için dürüst bir parça gerçekleştirmek için sabırsızlanıyorum "dedi.

Ryan O'Shaughnessy kimdir?

25 yaşındaki Ryan O'Shaughnessy müzisyen bir aileden geliyor. Bir kız kardeşi ve bir erkek kardeşi olan Ryan 4 yaşında Billie Barry Stage School'a giriş yaptı. Gitar, piyano ve saksofon çalıyor. 2002 yılında katıldığı Britain's Got Talent yarışmasında beşinci oldu. Ayrica The Voice İreland yarışmasına katılmıştır.

Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates