Pages

Eurovision'u dört kadın sunacak!



63. Eurovision Şarkı Yarışmasını Catarina Furtado, Daniela Ruah, Filomena Cautela ve Sílvia Alberto sunacak!

Devlet kanalı RTP bugün bir açıklama yaparak yarışmasıyı dört kadının sunacağını söyledi.

İki sunucunun yarı finalleri, bir sunucunun kırmızı halıyı sunması bekleniyor. Bir sunucunun Greenroom'da olması bekleniyor.

63. Eurovision Şarkı Yarışması 8-10-12 Mayıs tarihleri arası Portekiz'in başkenti Lizbon'da gerçekleşecek.

En son 2015 yılında yarışmayı üç bayan sunmuştu.





Sunucuları tanıyalım!

Filomena Cautela


Filomena Cautela, 16 Aralık 1984'te (33) Lizbon'da dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine 2000 yılında tiyatroda başladı. 2004'te sinemada ilk kez sahneye çıktı ve 2005 yılında MTV Portekiz tarafından bir sunum yapmaya başladı.

Filomena hem televizyon hem de sinema için hareket etmeye devam ederken, televizyon sunucusu kariyeri onu farklı televizyon istasyonlarına ve yeni şovlara götürdü. 2015'ten bu yana RTP'de geç saatlerde başlayan " 5 Para a Meia Noite" programını sunuyor. Diğer projelerin arasında, " Festival da Canção" ulusal finalinde greenroom'da yer aldı. 2017 Eurovision Şarkı Yarışmasında Portekiz'in oylarını sundu.


Sílvia Alberto 



Sílvia Alberto 1981'de (34) dünyaya geldi ve 19 yaşındayken Clube Disney kanaliyla televizyon dunyasina girdi. Bir yıl sonra, RTP'de program sunmaya başlarken bir yandan Mix FM'de radyo kariyerine başladı. Özel bir kanala geçiş yaparak, 2003 ve 2004 yıllarında bir muhabir gibi çalıştı ve Idols'a ev sahipliği yaptı. 2005 yılında Globos de Ouro (Altın Küre) galasına ev sahipliği yaptı.
Sílvia, 2006 yılında RTP'ye geri döndü ve Strictly Come Dancing, Masterchef, Top Chef ve Portugal's Got Talent gibi çeşitli yetenek yarışmalarını sundu. 2008'de bir Festival da Canção sunucusu olarak ilk kez sahneye çıktı  Ayrıca 2011, 2013 ve 2014 yıllarında RTP'de Eurovision'u yorumladı.

Daniela Ruah


Daniela (34) Londra Metropolitan Üniversitesi'ndeki sanat sahnelerinde (BA) derecesini aldı ve kısa süre sonra Lee Strasberg Tiyatro ve Sinema Enstitüsünde okumak için New York'a taşındı. Daniela George Lucas'ın Red Lucas filminde oynadı.  Daniela şu anda CBS'in hit dizisi olan NCIS L.A'da Kensi Blye karakterine hayat veriyor. Dizi haftalık ortalama 11 milyon izleyici çekiyor.
Oyunculuk disinda 2012'de People Choice Awards'i sundu.

Catarina Furtado



Catarina Furtado, 25 Ağustos 1972'de (44) Lizbon'da dünyaya geldi. Catarina, birkaç yıldır sunucu ve oyuncu olarak çalıştı. Catarina, 2000 yılından bu yana Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi ve 2012'de kadın hakları ve kadınların güçlendirilmesi konusunda farkındalık yaratmak için Corações Com Coroa'yı (Crows With Crown) kurdu. 2015'te mesleki ve gönüllü çalışmalarıyla yaşadığı tüm deneyimler hakkında bir kitap yayınladı: O que vejo e não esqueço (Gördüğüm ve unutmadığım şey). 2013'te Catarina, GQ dergisi tarafından Yılın Kadını Ödülü'nü ve 2016'da E! dergisinde  Kariyer Ödülü'nü aldı.

Sunucular sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaptı.

Filomena Cautela



Catarina Furtado



Daniela Ruah

Une publication partagée par Daniela Ruah (@danielaruah) le

Sílvia Alberto 

Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates