Pages

Eurovision sahnesi yayınlandı

Eurovision sahnesi bir geminin gövdesinden esinlenilerek Portekiz'in tarihini ve kültürünü yansıtıyor.






Sahne'yi Florian Wieder tasarladı. Daha önce 2011, 2012, 2015 ve 2017 sahnelerini tasarlamıştır.

"Portekiz'in deniz milleti olarak zengin tarihi, Eurovision Şarkı Yarışmasını bugüne kadar benzersiz kılan değerleri herhangi bir sınırlama olmaksızın yansıtıyor Portekiz ve özellikle Lizbon, keşfedilen yeni kültürlerin izlenimleri ile zenginleştirilmiş tarihi eritme potaları ev limanına ulaştı.Bu çoğunlukla denizleri cesaret ve olağanüstü gezinme becerileri ile dolaşan Portekiz denizcileri adamlarından kaynaklanıyor "diyor Sahne tasarımcısı Florian Wieder.

Florian Wieder, 2018 Eurovision Şarkı Yarışması'nın sahnesinin Portekiz'in kültür ve tarihiyle bağlantılı dört temel unsurdan ilham aldığını açıkladı: Navigasyon, Deniz, Gemiler, Haritalar.

Dört noktadan ilham kaynağı

Florian Wieder, 2018 Eurovision Şarkı Yarışması'nın sahnesinin Portekiz'in kültür ve tarihiyle bağlantılı dört temel unsurdan ilham aldığını açıkladı: Navigasyon, Deniz, Gemiler, Haritalar.

Navigasyon: Portekiz menşeli armillary bir küreye sahiptir. Armillary küre, aynı zamanda, Potato Arkeolojisi'nde keşfedilen Portekiz keşfi ile bağlantılı olarak, Portekiz tarihçilerinde de yer alıyor. Bu nedenle, armilüler küre, tasarım konseptinde görsel anahtar unsur haline gelir.
Deniz: Deniz bize dünyadaki en sakin yerlerden biri olma özgürlük ve netlik hissi verir. Sahne tasarımı, süpürme dalgasının ve organik şeklinin modern bir biçimde yorumlanmasını gösterir.
Gemiler: Portekiz, antik zamanlardan beri gemilerde usta olmuşlardır. Bu çarpıcı beceri yüzünden dünyayı keşfedebildiler. Sahne yapısına bu tekneler sanatı eserlerinden esinlenilmiştir.
Haritalar: Harita, kara ve denizin diyagramatik bir temsilidir. Bir haritanın radyal çizgileri, tüm bu yerleri birbirine bağlamak için farklı yönde yayılır. Lizbon, tüm hatların birleştiği merkez haline gelir.

Ola Melzig Eurovision sahnesi ile ilgili konuştu: "Bu sahnenin aslında şu anda ne yapabileceğini açıklamıyoruz. Sadece genel görünüşü. Ama teknoloji ve farklı otomasyon türleri ile dolacak."




Yorum Gönder

Designed by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates